Transport adaptat nevoilor clientului individual

În cadrul companiei De Rooy lucrăm zilnic asupra soluțiilor care eficientizează transportul. În fiecare zi pe traseu se află cca. 600 de șoferi, livrând în special autocamioane și tractoare agricole la clienții noștri din țară și din străinătate - sediile clienților noștri se află în toată Europa și chiar în afara acesteia. Realizând transport rutier transportăm anual în total peste 220.000 de unități.

Parc auto modern

Firma De Rooy posedă 450 de autocamioane, cu motoare ce îndeplinesc norma EURO 5 și 6, de mărci diferite: DAF, VOLVO, Mercedes, Iveco și Renault. Cu aceste mașini șoferii livrează zilnic vehicule noi direct de la locul de producție la rețeaua de dealeri din întreaga Europă. Firma De Rooy răspunde de asemenea pentru transportarea autocamioanelor, tractoarelor și a altor vehicule spre diferite porturi, unde sunt îmbarcate pe nave ce le vor duce la locul destinației în diferite colțuri ale lumii.

Muncă eficientă

Procesul de transport  a fost organizat într-un mod cât se poate de eficient. Șoferii se urcă la volan în locații fixe, și anume în Son (NL), Allonne (FR) sau Brescia (IT) sau în mod incidental în una din celelalte baze de transport ale noastre. Ulterior realizează cursele, deplasându-se conform planului prestabilit. Șoferii sunt supuși unor cursuri interne de instruire datorită cărora vor putea ulterior să realizeze încărcarea și descărcarea unităților în mod individual. Acest lucru va avea loc la producători, în porturi, la dealeri sau în una din bazele noastre de transport. Firma De Rooy dispune de o rețea europeană mare de baze de transport, locuri în care se realizează depozitarea mărfurilor, reîncărcarea lor și unde se realizează servicii logistice adiționale. La cerere ne vom ocupa și de gestionarea stocurilor. În fiecare din bazele de transport întotdeauna se află cel puțin un maistru de încărcare care ajută șoferii la încărcarea și descărcarea unităților, supraveghind astfel siguranța muncii și evitând crearea daunelor. 


Gerelateerde vacatures

Șofer autocamion (România)

Șofer autocamion (România)

  • 2300-2900
  • Transport
  • Internațional
  • Categoria CE
Verifică toate posturile vacante