Firma De Rooy a fost la origine o afacere de familie din Brabant și acest lucru nu s-a schimbat. A fost fondată în anul 1932 de către Graad de Rooy, ca și firmă de transportat materiale de construcții. În anii următori compania a înregistrat o creștere constantă. Între timp în rândul clienților firmei De Rooy au intrat companii precum DAF și Philips. Inițial firma De Rooy transporta doar componente metalice pentru construirea camioanelor DAF, dar destul de repede a început sa transporte autocamioane complete. Pentru firma Philips a transportat numeroase produse în locuri diferite unde era localizată producția, inclusiv materiale de ambalat. Din anul 1959 firma De Rooy s-a ocupat în totalitate de transportul vehiculelor de la locul fabricației la client.  

Orientarea spre eficiență

Când fiul Jan de Rooy în anul 1965 a început să participe la activitatea companiei, frații lui Harrie și Graad Jr deja lucrau acolo. Jan era responsabil pentru chestiuni tehnice și planificare. Convingerea sa privind realizarea unui transport eficient i-a adus un succes considerabil. Și astfel, în anul 1970 acesta a pregătit primul transportor cu loc pentru patru camioane.

Lider pe piață

Astăzi tatăl Jan și fiul Gerard de Rooy conduc o companiei de transport ce funcționează în mod complet independent, fiind un lider pe piața transportului de camioane, utilaje și tractoare agricole și utilaje de construcții. O companie obișnuită cu o cultură informală a muncii. Un loc unde există o atmosferă prietenoasă și unde angajații îndrăzneți și plini de angajament se simt ca la ei acasă. Unde în fiecare zi lucrăm asupra unui transport mai bun.