Ai observat o poziție liberă care îți atrage atenția și ai vrea să aplici pentru ea. Vrei să afli cum se desfășoară această procedură? Ia cunoștință de următorii pași care prezintă procedura de aplicare pentru un job la compania De Rooy.  

 1. Sunt diferite moduri de a aplica pentru un loc de muncă în compania noastră. O poți face direct prin intermediul listei posturilor vacante. Dar poți de asemenea să trimiți CV-ul tău la adresa jobs@derooy.com. Dacă mai ai întrebări sau vrei să obții mai multe informații ne poți suna
   
 2. În cursul a 3 zile lucrătoare te va contacta telefonic angajatul nostru pentru a obține informații suplimentare sau pentru a te invita direct la un interviu în persoană. Dacă din cauza distanței acest lucru nu este posibil, interviul se va face prin telefon.
   
 3. În timpul interviului angajatul nostru îți va pune întrebări privind compania noastră. De exemplu, de ce ai vrea să lucrezi la noi și de ce crezi că ar trebui să te angajăm pe tine. Bineînțeles, și tu vei putea pune întrebări.  
   
 4. Dacă soliciți un post de șofer de autocamion, la început vei trece un test de conducere, iar noi vom evalua abilitățile tale în această privință. În cazul obținerii unui rezultat pozitiv treci la ultima etapă, a cincea. Ești aproape de a deveni șoferul nostru!
   
 5. Dacă atât tu cât și noi vom fi satisfăcuți, îți vom face o propunere. Dacă vei fi de acord cu ea, atunci te vom felicita pentru noul tău post de muncă în compania noastră de transport și vom stabili când va fi prima ta zi de muncă.