Firma De Rooy operează pe o piață specializată. De aceea șoferii noștri trebuie să aibă vaste cunoștințe în domeniu. De Rooy este dispus să investească în dezvoltarea acestor cunoștințe. De aceea a fost înființată Academia. Angajații cu experiență se asigură că noii colegi sunt instruiți și pregătiții pentru serviciu într-mod corespunzător.

Programul de instruire

Dacă vei lucra la firma De Rooy ca șofer de autocamion, înainte să începi munca vei urma un curs de instruire de două săptămâni. Acesta începe întotdeauna duminică. Dacă vii din afara Olandei vei primi o cameră pe terenul firmei De Rooy. În prima zi vei avea o discuție cu instructorul, ca să vă cunoașteți mai bine. Un angajat din cadrul departamentului de resurse umane va face o scurtă introducere. Cursul de instruire va începe cu un test de conducere pentru a verifica unde este nevoie de mai multă atenție în cadrul instruirii. În cazul obținerii unui rezultat pozitiv vei continua participând la cursuri practice și teoretice. În cadrul cursurilor practice vei învăța să încarci și să descarci, printre altele, autocamioane.

În afară de asta vei participa la cursuri teoretice. Se vor discuta multe subiecte. Vei obține, de exemplu, cunoștințele topografice necesare și, în afară de asta, îți vom spune la ce trebuie să fii foarte atent în timpul încărcării și descărcării. Vei învăța totul despre funcționarea computerului nostru de bord, evitarea daunelor, completarea documentelor de transport. Prin urmare vei folosi manualul inclus în pachetul de bun venit, pe care îl vei primi. 

Schema cursului de instruire

Cursul de instruire se va ține de luni până sâmbătă inclusiv, de la ora 8:00 până la ora 20:00. De luni până vineri vei fi instruit în privința încărcării și descărcării autocamioanelor. Sâmbătă îl vei însoți pe maestrul de încărcare. Vei putea de asemenea să vezi cum lucrează șoferii cu experiență și să înveți diferite trucuri de la ei. În ultimele zile de instructaj anumite aspecte vor fi clarificate de planificator și vei afla care mentor îți va fi atribuit în următoarele săptămâni. Cursurile teoretice se vor ține seara în cadrului unei săptămâni de curs. Ți se va asigura mâncare pe durata întregului curs de instruire.

Mentorul

După două săptămâni de curs și obținerea unui rezultat pozitiv vei pleca pe traseu împreună cu un șofer cu experiență - mentorul tău, care te va însoți în timpul încărcării și descărcării la client. Astfel, după șase săptămâni vei putea pleca pe traseu singur, cu un sentiment puternic de încredere în sine.

Dacă vrei să afli mai mult despre munca la firma De Rooy sau despre Academia noastră, atunci contactează-ne.


Gerelateerde vacatures

Șofer autocamion (România)

Șofer autocamion (România)

  • 2300-2900
  • Transport
  • Internațional
  • Categoria CE
Verifică toate posturile vacante