Schimbările constante de pe piață necesită implementarea unor noi soluții de transport. Cea mai mică schimbare poate avea impact asupra numărului de autovehiculele pe care le vom putea încărca într-un singur transport. Ca să putem optimiza în mod constant deservirea clienților noștri este foarte important să reacționăm rapid la nevoile lor. De aceea avem propriul nostru service auto și atelier de construcție. Locul în care creăm noi moduri de transport, iar cele deja existente le adaptăm condițiilor actuale. În afară de asta în service ne ocupăm de reparațiile propriilor camioane și remorci.

Rezultat maxim

Având în vedere că lucrăm pe cont propriu, putem acționa rapid și îndrăzneț. Provocarea noastră este realizarea în mod constant a lucrurilor la maximul posibil din punct de vedere tehnic. Realizările noastre la raliul DAKAR sunt un exemplu al acestui lucru.

Caracteristici

În service-ul auto și atelierul de construcție ale firmei De Rooy lucrează mecanici de specializări diferite. De exemplu mecanicul auto se ocupă de repararea șasiurilor și a elementelor lor, a sistemului hidraulic, pneumatic și electric. Mecanicul de construcții auto lucrează în schimb numai asupra șasiului și a corpului auto, adică realizează sudarea, construirea, repararea și montajul. Mecanicul de reparații post-daune se ocupă la rândul lui de reparații generale post-daune a corpului auto și a caroseriei.

Cercetare și dezvoltare

Poziția unică a companiei De Rooy o datorăm eforturilor noastre constante în domeniul cercetării și dezvoltării, aceasta fiind una din activitățile noastre principale. O echipa de profesioniști depune constant eforturi în scopul obținerii celor mai bune rezultate. Implementează pe cont propriu metode de transport inovative, adaptate nevoilor clientului individual. Pentru clienții firmei De Rooy aceasta constituie o garanție a unui echipament de calitate bună. Aceasta este de asemenea un motiv important pentru care companiile de top revin permanent la noi.