Jobul la firma De Rooy înseamnă străduință zilnică, cu pasiune, pentru îmbunătățirea transportului nostru. Tot timpul căutăm, de asemenea, profesioniști dedicați care să abordeze cu entuziasm îndeplinirea sarcinilor încredințate. Oameni care să garanteze și să susțină calitatea serviciilor prestate de compania noastră. Un bun capital operațional uman este, la urma urmei, indispensabil; iar angajații profesioniști sunt motorul firmei noastre.  

Dacă ai observat un post care te interesează, aplicarea pentru acesta este foarte simplă. Trimite un e-mail, contactează ne telefonic sau aplică direct aici pentru unul din posturile noastre vacante. În următorii pași îți vom explica pe scurt procedura noastră despre procedura de aplicare pentru postul respectiv.

Înainte să începi munca la noi în calitate de șofer vei participa la un curs intensiv de instruire de două săptămâni la Academia De Rooy. În cazul obținerii unui rezultat pozitiv te vom felicita și vei putea să începi munca în mod real.  

Împreună cu colegii tăi, la serviciu vei utiliza zilnic soluții de transport inovatoare pregătite pentru clienți din întreaga Europă și din afara acesteia. Compania noastră asigură depozitarea și transportul camioanelor și tractoarelor precum și a altor vehicule din categoria vehiculelor 'înalte și grele’.

În calitate de șofer vei fi deseori pe traseu, dar câteodată vei lua legătura și cu colegii de la birou. În afară de asta avem și un service propriu. Un loc în care lucrăm asupra noilor metode de transport, iar cele existente le adaptăm în mod corespunzător condițiilor actuale. Datorită acestui fapt putem optimiza permanent serviciile oferite clienților noștri.

Ești angajat la noi și îți place aici? Atunci încurajează un coleg - șofer de autocamion - să se angajeze la De Rooy, iar noi te vom răsplăti cu un bonus.