Una dintre marile pasiuni ale familiei De Rooy este participarea la raliul DAKAR. La acest raliu, care este formula1 a raliurilor de camioane, participăm (folosind tehnicile noastre inovatoare) împreună cu cei mai buni. Din anul 1982. Cu succes.

Participăm la raliu cu succes

După victoriile din anul 1982 și 1987, în anul 2012 am ocupat primul și al doilea loc. În anul 2016 chiar și 4 locuri printre primele zece, și respectiv primul, al treilea, al cincilea și al zecelea în clasamentul final. În 2018 echipa De Rooy, în ciuda faptului că a câștigat șase etape, a luat locul al optulea în clasamentul final.

În acest an, în 2019, De Rooy a participat, de asemenea, la raliul Dakar. În competiția de 5000 de kilometri, prin dunele imense de nisip inselator din Peru și vaile înguste, raliul Dakar din 2019 a fost mai palpitant decât oricând. Toate echipele De Rooy au reușit să ajungă la final. Cu locul al treilea în clasamentul final pentru Gerard de Rooy și victorii în trei etape - Ton van Genugten a reusit de asemenea un loc doi in etapa finală - Petronas Team De Rooy Iveco se uită cu un sentiment de mandrie  la Raliul Dakar 2019.

De Rooy Dakar Experience

Echipa De Rooy participă la Raliul Dakar deja de zeci de ani. Întotdeauna cu îndrăzneală și un entuziasm neschimbat. Acest sentiment de euforie am vrea să-l transmitem și angajaților noștri. Din 9 aprilie până pe 5 mai 2018 am organizat evenimentul denumit De Rooy Dakar Experience. Fiecare a putut să meargă împreună cu un adevărat șofer de raliu din Dakar, și chiar să se așeze singur la volan ca să conducă mașina pe o pistă cu obstacole. Evenimentul a fost un adevărat succes. Vezi aici videoclipul. Vizionați videoclipul de mai jos.