Firma De Rooy a fost creată în 1923 ca o întreprindere de familie din Brabant, fiind înființată ca și companie de transport a materialelor de construcții. Între timp am devenit lider european pe piața transportului de camioane, tractoare și a celorlalte vehicule noi din categoria vehiculelor 'înalte și grele'. De Rooy este o denumire cunoscută în lumea internațională a transportului.

Companie cu construcție de fier

Angajând în jur de 650 de șoferi specializați și având 450 de autocamioane, suntem o companie cu o construcție de fier, caracterizată prin trăsături tipic 'brabante': spirit inovator, abordare realistă a vieții și lipsă complexității. Cunoaștem foarte bine piața de transport și observăm șansele noastre acolo. Datorită acestui fapt implementăm în mod constant soluții inovatoare și tehnice adecvate. Această combinație face din firma De Rooy o companie ce de ani de zile operează cu succes pe această piață.

Având în vedere omul

Suntem o companie orientată spre oameni, cu o cultură informală a muncii și o atmosferă prietenoasă. Ne preocupă nu numai binele clienților noștri, dar și al angajaților noștri. Îi ascultăm și ne preocupăm de nevoile lor. Îi instruim ca să devină experți și stimulăm dezvoltarea lor în continuare. E plăcut să lucrezi la compania De Rooy.

Găsește postul disponibil
  • Lucrul intr-o organizație neformală și progresistă
  • Angajații sunt cel mai de preț patrimoniu
  • Vă lăsăm spațiu pentru dezvoltare
Vizualizați posturile vacante