Soluții de transport inovatoare. În continuu un pas înainte din punct de vedere tehnic. Transport adaptat nevoilor clientului individual. Acesta este scopul nostru. Mulți ani de experiență, vaste cunoștințe tehnice, cunoașterea pieței și un angajament deosebit - acestea sunt caracteristicile datorită cărora firma De Rooy a căpătat poziția de lider european pe piața de transport.  

De-a lungul tuturor acestor ani firma noastră s-a dezvoltat foarte mult, fapt datorită căruia suntem în prezent un jucător de talie mondiala pe piața transporturilor cu o trăsătură importantă ce ne caracterizează: transport adaptat nevoilor clientului individual. Avem grijă ca vehiculele nou produse să ajungă la timp la locul de destinație în întreaga Europă și în afara acesteia.  

Clientul mai presus de toate

Satisfacția clienților este ceea ce contează cel mai mult pentru firma De Rooy. Aceasta privește și parteneriatul. Nu urmărim investiții pe termen scurt ci relații de lungă durată. De aceea suntem mândrii că putem colabora cu companii dominante din întreaga lume. Firma De Rooy a fost fondată în anul 1932 ca și o afacere de familie din Brabant. Îndrăzneață, cu o atmosferă prietenoasă și o cultură informală a muncii. Cu oameni dând dovadă de angajament și entuziasm față de muncă, care se identifică cu compania. Între timp am deschis filiale în întreaga Europă. 

Firmă activă

De Rooy își datorează poziția unică pe piață eforturilor sale continue în domeniul cercetării și dezvoltării. O echipă de profesioniști se străduiește constant să obțină cele mai bune soluții.  

La De Rooy, lucrăm la metode inovatoare de transport pe cont propriu, conform nevoilor clienților individuali. Schimbările constante pe piață necesită o reacție rapidă. Datorită acestei abordări putem deservi clienții noștri în mod optim, utilizând cele mai eficiente soluții de transport. Rețeaua noastră extinsă, propriile baze de transport și departamentul de planificare contribuie la acest lucru.