Șoferii care lucrează la noi se află de obicei pe traseu, în mod evident fiind preocupați în special de livrarea mărfii la clienții din întreaga Europă. În afară de asta iau însă uneori legătura cu angajații din birou, de ex. angajații departamentului de resurse umane, planificare, administrare, calitate și servicii clienți.  

Birouri

Sediul principal al companiei De Rooy este în Son, în Olanda. Aici se află și conducerea ei. În afară de asta aici se face depozitarea și reîncărcarea autovehiculelor. Aceasta este de asemenea una din bazele unde se schimbă șoferii. De aici, ca și șofer, vei pleca la clienții noștri în diferite țări europene. În afară de locația principală din Olanda avem birouri mari în Polonia și în România.

Departamente

Managementul companiei De Rooy se realizează în cadrul a patru departamente. Acestea sunt: Departamentul de Marketing și Vânzări, Departamentul Cadre / Calitate, Departamentul Operațional și Departamentul Financiar. Fiecare dintre cele patru departamente este condus de un director diferit. Ulterior acești directori depun rapoarte directorului executiv al firmei De Rooy. 

Departamentul Marketing și Vânzări

Departamentul Marketing și Vânzări este responsabil pentru relațiile cu clienți. Aceasta înseamnă menținerea / dezvoltarea relațiilor existente și atragerea a noi clienți de business. Acest lucru este relizat de o echipă formată din serviciul vânzări externe, tehnic și servicii clienți. Totul este condus în mod centralizat de către biroul principal din Son.

Departamentul Resurse Umane / Calitate

Acest departament se ocupă, printre altele, de politica de personal. Aceasta include angajarea și menținerea personalului, remunerările și desfacerea contractelor de muncă. În plus, acest departament este responsabil pentru pentru asigurarea calității în cadrul companiei De Rooy. În afară de asta se ocupă de asemenea de rezolvarea problemelor privind daune aduse persoanelor și bunurilor, fapt cu care au de a face șoferii în timpul muncii, calitatea instruirii și menținerea unui mediu de lucru sigur și igienic. Acest departament este situat în sediul nostru din Son în Olanda. 

Departamentul Operațional

Departamentul Operațional este un departament cheie al organizării noastre. Se ocupă de executarea eficientă a dispozițiilor clienților, luând în considerare cerințele lor specifice, respectând prevederile legale în vigoare și perioada convenită de realizare a comenzii. Acest departament este, la rândul lui, împărțit în planificarea lotului de mărfuri și gestionarea vehiculelor. Planificatorii, care planifică lotul respectiv de mărfuri, analizează și stabilesc compoziția încărcăturii. Cei care gestionează vehiculele se ocupă de executarea corectă a activităților legate de distribuirea lotului respectiv de mărfuri. Direcției Operaționale îi sunt subordonate de asemenea toate bazele de transport din Europa, maeștri de încărcare care sunt angajați acolo, Expediția și Protecția, Permisele și Controlul Parcului de Mașini și a Costurilor.

Departamentul Financiar

În cadrul Departamentului Financiar sunt angajați angajații administrativi și auditorii. Aceștia sunt responsabili pentru contabilizarea facturilor de intrare și de ieșire precum și procesarea remunerației angajaților noștri. În afară de asta întocmesc rapoarte manageriale și analize financiar-economice. Depun de asemenea declarații adecvate entităților externe, ca de ex. Oficiului Fiscal sau Oficiului Central de Statistică.