Ai vreo întrebare privind jobul la compania De Rooy? S-ar putea ca răspunsul să îl găsești mai jos. Dacă nu, poți pune întrebarea ta, contactându-ne.
 

 • Generale

  • De Rooy este o companie olandeză de transport, înființată în anul 1923. Este o întreprindere de familie, cu sediul în Son & Breugel. Lider european pe piața transportului specializat. Transportăm camioane și alte vehicule noi din gama vehiculelor 'înalt și grele' către destinatari din întreaga Europă.

  • Aplicarea pentru un post la compania noastră este foarte simplă. Trimite datele tale de contact prin e-mail la adresa jobs@derooy.com, sună-ne sau o poți face direct prin intermediul listei posturilor vacante. Unul din angajații noștri te va contacta telefonic în decursul a trei zile.

  • Lucrăm în principal cu șoferi cu experiență, dar și șoferii fără experiență sunt bineveniți în compania noastră. La început vei urma un curs de instruire la noi. Dar cel mai important este să fii în posesia unui permis de conducere valabil categoria C E cu codul 95. În afară de asta trebuie să ai o carte de conducător auto valabilă ca să poți utiliza tahograful. Suntem o companiei internațională, care angajează angajați din diferite țări, așadar angajați care vorbesc limbi diferite. Șoferul de autocamion nu trebuie să dea dovadă de cunoașterea unei alte limbi, însă dacă vei lucra la birou, de ex. pe post de planificator, atunci este important ca în afară de limba ta maternă să vorbești și engleză și germană.

  • Oricine dorește să înceapă să lucreze la compania De Rooy în calitate de șofer de autocamion, trebuie să finalizeze cursul de instruire în Olanda. Acesta durează două săptămâni pline și începe cu trecerea unui test de conducere. După aceea vine timpul exercițiilor privind încărcarea și descărcarea diferitelor tipuri de autovehicule. Participi și la cursuri teoretice în cadrul cărora vei aprofunda cunoștințele necesare pe care trebuie să le ai în calitate de șofer internațional de autocamion. În timpul cursului de instruire îți vom transmite toate informațiile privind schemele de muncă, tipuri specifice de transport, prevenirea daunelor, traseele frecvente etc.

   După trecerea testului de conducere și finalizarea cursului de instruire cu un rezultat pozitiv vei începe munca în calitate de șofer de autocamion. În timpul primelor două până la trei săptămâni te va însoți un șofer cu experiență - mentorul tă. Având în vedere că din practică poți învăța foarte mult, acesta te va ajuta de exemplu la încărcare și descărcare.

  • Șoferii de autocamion sunt angajați la compania De Rooy Poland și lucrează conform condițiilor de muncă din Polonia. Primul tău contract va cuprinde perioada de 33 de luni. În cazul unei bune colaborări următorul contract va fi pe o perioadă nedeterminată.​

  • Firma De Rooy posedă 450 autocamioane. Acestea sunt împărțite în diferite mărci și tipuri, printre care DAF (tipurile XF și CF), Iveco (tip Eurocargo), Volvo (tipurile FM și FH12), Renault (tip Premium) și Mercedes (tip Actros).

   Ca și șofer nu vei conduce un singur și același autocamion, pentru că acest lucru este reglementat în grupuri. Dacă un grup de patru șoferi lucrează, de exemplu, conform schemei 3/1 (trei săptămâni de muncă, 1 săptămână liberă), atunci aceștia conduc cu schimbul trei mașini.

  • Remunerarea ta include o rată orară, remunerare pentru orele suplimentare de muncă, o sumă forfetară pentru perioada de gardă și munca în orele de noapte, precum și un bonus. Primești de asemenea bani pentru călătorii în străinătate. Valoarea totală a remunerării tale depinde de experiența ta profesională ca și șofer de autocamion în transport internațional și de aptitudinile tale.

  • Ca și șofer de autocamion la compania De Rooy vei transporta autocamioane, utilaje și tractoare agricole și utilaje de construcții. Încărcarea remorcii de obicei are loc la locul producției.

   După ce vei începe munca de obicei vei merge cu mașina de unul singur. Avem și câteva echipe de două persoane.

   Clienții companiei De Rooy au sediile lor în întreaga Europă și în afara ei. Și acolo te vei duce. Însă cele mai multe curse vor fi în Germania, Olanda, Belgia, Italia, Spania, Franța și în Marea Britanie. Majoritatea șoferilor merg de obicei pe trasee fixe, de exemplu Franța - Marea Britanie.

  • Numărul de săptămâni de muncă – numărul de săptămâni acasă (alte sisteme se pot negocia)

   • Pentru șoferi polonezi: 3-1
   • Pentru șoferi români: 4-1
   • Pentru șoferi ucraineni: 5-2 of 6-2
   • Pentru șoferi turci: 4-1
  • Bazele de transport mari posedă diferite facilități pentru șoferi. Aceștia pot de exemplu rămâne peste noapte, să facă duș, să transmită date de pe tahograful digital, să alimenteze AdBlue și să parcheze în diferite locații. Astfel de facilități se află în următoarele baze de transport: Allonne, Basildon, Brescia, Fara, Leyland, Września si Niepołomice.