În privința depozitării și distribuției avem în prezent multă experiență. Pe scurt vorbind, suntem un jucător puternic în ceea ce privește primirea, depozitarea și distribuirea aparatelor electrocasnice, cum ar fi mașinile de spălat, mașinile de uscat rufe, frigiderele, aspiratoarele, mixerele și plitele. De la cele mai mici încărcături până la cele mai mari. Suntem specializați în acest lucru.

Depozit

Anual depozităm și distribuim peste un milion de bucăți de aparate electrocasnice pe teritoriul întregului Benelux. Acest proces îl asigurăm din centrul nostru regional de distribuție în Oud-Gastel (în Olanda) pe terenul industrial Borchwerf II. Depozitul are o suprafață de depozitare de cca. 45.000 de metri pătrați.

Procesul logistic

Angajații noștri din depozit primesc produsele, le depozitează și verifică dacă acestea îndeplinesc normele de calitate cerute. Adună comenzile, le pregătesc pentru trimitere și ajută la încărcarea mărfurilor respective pe camion. Ulterior șoferii transportă mărfurile din depozitul Oud-Gastel către clienți în toate țările Benelux, cu o remorcă Iveco-City special proiectată. Aceștia controlează încărcătura, descarcă mărfurile și contactează clienții noștri. Planificare bună este necesară, pentru a asigura buna desfășurare a întregului proces logistic. Planificatorii de transport efectuează planificarea raportat la cca. 50 autocamioane, care pleacă zilnic din bazele noastre. Dacă cantitatea produselor de transportat este prea mare, atunci planificatorii închiriază transport. Adițional, aceștia conduc șoferii în locațiile stabilite, contactează clienții și coordonează reviziile.

Distribuitor dedicat

Anumiți producători cu o poziție puternica pe piață precum Whirlpool și Candy Hoover, au încredințat distribuirea propriilor produse companiei De Rooy. Ei consideră că acest lucru reduce riscul lor și este interesant din punct de vedere a costurilor tehnice. Așadar este o valoare suplimentară pentru clienții noștri.

WeCycle

În opinia noastră activitățile responsabile din punct de vedere social sunt un lucru foarte important. Aceasta face parte din viziunea companiei noastre. Așadar lucrăm pentru WeCycle, o organizație de utilitate publică, care se ocupă de colectarea și reciclarea deșeurilor electronice într-o manieră responsabilă. Pentru WeCycle colectăm aparate electronice în diferite locuri din Olanda. În depozitul nostru sortăm aceste aparate în funcție de grupul de produse și le punem în containere. Ulterior aparatele sortate astfel sunt preluate și prelucrate de companii externe. Acest lucru face din noi un jucător important în procesul de reciclare.